Rólunk mondták

Akik nálunk tanultak  vezetni……..Köszönöm a bizalmat!

Nagyon elégedett vagyok a Tüke Autósiskolával ajánlom mindenkinek remek árak, kitűnő színvonalas oktatás, hangulatos órák. Köszönöm Kata a sok-sok biztatás, figyelmet, türelmet nélküled nem sikerült volna. Köszönöm Kata 😀😀…..2018.07

Kata Trinter Köszönöm szépen a minőségi oktatást,és a türelmet,csak ajánlani tudom,igaz kicsit szigorú de ezért mentem át elsőre! :)…..

Sikeres jogosítvány szerzés elsőre 😊.
Szeretném megköszönni Kata Trinter Oktatómnak , hogy sikeresen felkészített és ennek köszönhetően magabiztosan álltam neki a vizsgának! 😊 Örömmel és lelkesen mentem minden egyes forgalmi órára 😁.
A legnagyobb határozottsággal ajánlom mindenkinek a Pécsen található TÜKE AUTÓISKOLÁT!! 🙂…..

Ajánlom mindenkinek, az órák jó hangulatban telnek, külön figyelmet fordítva az egyéni erősségekre-hiányosságokra. Kata mellett nagyon megszerettem a vezetést. 2018.03

Nagyon elégedett vagyok az iskolával, és bátran merem mindenkinek ajánlani aki rövid idő alatt szeretne jogosítványt szerezni. Korrekt árak, és színvonalas oktatásban volt részem.
Köszönet Trinter Katának a sok bátorításért és türelemért amit nyújtott!! 2018.03

Nagyszerű oktató, kiváló szakmai színvonal, rugalmas és egyedi igény szerint kialakítható gyakorlati órák. Remek ár-érték arány.

A fentieknek köszönhetően csupán a kötelező minimum óraszám teljesítése mellett is elsőre sikeresen abszolválni lehetett a forgalmi vizsgát.

Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek! :)……

 

A mai napon sikeres vizsgàt tettem, de ez Trinter Kata oktató nélkül nem sikerült volna csak ajànlani tudom mindenkinek! Szuper vagy Kata!!!!! Köszönöm!……..

 

Nagyon hálás vagyok Trinter Katának, a rugalmasságáért, türelméért, sok-sok biztatásáért, nagyszerű oktatásáért. Szigorú, de jó hangulatban teltek az órák, és ez kellett ahhoz, hogy elsőre meglegyen a forgalmi vizsgám is! Kati remek oktató, bátran ajánlom mindenkinek, aki gyorsan, jó árak mellett szeretne jogosítványt szerezni! Még egyszer köszönök szépen mindent!! ����………..

 

Én is nyugodt szívvel ajánlom a pécsi Tüke Autósiskolát! Örülök, hogy megismerhettem Katát, aki nagyszerű és percre pontos oktató. A sok-sok nyaggatást nem bánom, mert már egyedül vezetek és van hozzá bátorságom, mert tudom és tapasztalom, hogy megtanultam!……

 

Nyugodt szívvel ajánlom én is az iskolát, és Katát mindenkinek,
aki a jogosítványát gyorsan, profi körülmények között szeretné megszerezni.
Az autósiskola, és az oktató részéről ehhez minden adott volt.
Az órák remek hangulatban teltek. Még egyszer köszönöm a türelmet, és flexibilitást………

 

Szeretném megköszönni a kiváló munkát, nagyon elégedett vagyok az oktatással amiben részesültem, gyors, szigorú és fárasztó, De megérte ugyan is 30 óra oktatással sikeres forgalmi vizsgát tettem!!!! kersz és a forgalmi 1,5-2 hónap alatt lett meg, ami nagyon kevés idő a többi autósiskolához képest! Csak ajánlani tudom a Tüke Autósiskolát!!! Nagyon sok köszönet Trinter Katának, legjobb oktató (szigorú, de jó fej 😀) oktató ként csak ajánlani tudom ^^!…